Zelo pogosto rada čistim stanovanje. Sem človek, ki ima rad čisto tam kjer živi. Stanovanje imam precej majhno zato mi čiščenje ne vzame toliko časa in to počnem res z užitkom. Vedno čistim eno in isto. To je kuhinja, tla, ter kopalnica. Tu pa tam sčistim tudi prah in to je to. Kopalnica me nekako najbolj živcira, saj se soočam z istim problemom prav vsakič ko čistim. V tuš kabini se mi nabira vodni kamen na steklu od tuš kabine. Ni mi jasno od kje to pride, zakaj to nastane in kako to nastane. Res me živcira, saj vsakič porabim zelo veliko čistila, da sploh spravim kaj dol.

Trdota vode je nekaj kar povzroča tudi vodni kamen

Seveda greš takšne stvari potem tudi brskati po spletu in odkriješ marsikaj. Videla sem en članek, ki je bil napisan o temi trdota vode. Ugotovila sem da je dejansko trdota vode tista, ki povzroča ravno ta problem, ki ga imam jaz. To mi je seveda postalo zelo zanimivo in brala sem naprej. Nisem še prišla do neke ugotovitve kako se trdota vode izboljša oziroma kako se rešiti tega problema, zato me čaka še veliko branja.

Veseli me, da lahko nekako najdem zadeve na spletu, ki povzročajo tudi meni neke probleme vsaj kar se čiščenja tiče. Tako lahko najde kakšne rešitve, ki mi lahko pomagajo pri prikrajšanju časa čiščenja na splošno ali pa mi zadevo vsaj malo olajša.

Čistim še vedno zelo rada ampak za določene stvari me malce zanima, zakaj pride do njih in kako se jih lahko za vedno znebim. S tem ko dobim nove informacije, vem takoj več in s tem znam boljše čistiti in imam tudi dlje časa mir. Seveda čiščenja ne bo nikoli zmanjkalo ampak lahko si ga vsaj na nek način olajšam, tako da vsaj vem kaj delam in zakaj to delam. Tako lahko lepo čistim in se zraven celo malo izobražujem.