Gotovo ste v zadnjem času že zasledili novo blagovno znamko Poceni elektrika, ki je obnorela že polovico gorenjske. Blagovna znamka Poceni elektrika je s svojo akcijsko ponudbo elektrike ter plina ena izmed najbolj ugodnih ta hip. Sliši se naravnost fantastično! Blagovna znamka je na trgu sicer že kar nekaj časa, vendar ji je prodor na slovensko tržišče uspel šele pred nekaj meseci. Blagovna znamka se ukvarja s trgovanjem ter dobavo električne energije po izjemno nizkih cenah.

Nikoli nisem verjela, da je poceni elektrika Elektro prodaja sploh možna. Stroški za elektriko so me prav vsak mesec spravljali v zelo slabo voljo. Zavedam se, da sem v naši hiši največji porabnik električne energije prav sama. Glede na trenutno epidemiološko stanje sem se odločila, da delo opravljam od doma. To pa ne pomeni ničesar dobrega. Moj delovni dan se začne ob sedmih zjutraj in konča ob šestih popoldan, seveda če imam srečo. Na samem začetku sem mislila, da ima delo od doma veliko več prednosti. Izognemo se prometnim zastojem ter jutranjemu kaosu na cestah, pred začetkom dela v miru spijemo kavo in pozajtrkujemo. No, realno stanje je popolnoma drugačno.

Glede na to, da cele dneve preživim za računalnikom ter sestankujem tudi pozno v noč, je električni števec vedno v pogonu. Verjetno vam je zdaj že bolj jasno, zakaj toliko slabe volje ob pogledu na mesečni račun za elektriko. Čisto po naključju pa sem odkrila blagovno znamko Poceni elektrika Elektro prodaja, ki ponuja noro ugodne akcijske ponudbe električne energije za mala in velika gospodinjstva. Njihova ponudba me je prepričala predvsem zato, ker omogočajo brezplačno menjavo dobavitelja električne energije, kar pomeni, da vso potrebno dokumentacijo za menjavo uredijo sami. Tako se stranka izogne vsej tej drami, s katero se ponavadi soočamo pri menjavi dobaviteljev. Kaj pravite, me je blagovna znamka Poceni elektrika prepričala s svojo ponudbo?