Vedno znova me preseneti, da je lahko smrad iz odtoka tako neznosen, ko se enkrat to začne dogajati. Čeprav vsakič, ko se kaj takšnega zgodi in to potem zelo hitri rešim, tudi takoj pozabim na to, kaj se je zgodilo. Od zadnje podobne težave je minilo več kot eno leto in tudi ne vem, zakaj točno se je to zdaj pripetilo. Vem le to, da se je in da je smrad iz odtoka tako nevzdržen, da sem odšla po čistilo, preden sem začela delo in ga takoj zlila v odtok. Nikakor mi ni bilo v interesu, da čakam do popoldneva s tem. Ker delam od doma in ker je moj nos izjemno natančen, je to nekaj, kar bi me vsekakor zelo motilo tudi pri delu.

Kdo si pa želi bivati v stanovanju, kjer se smrad iz odtoka tako širi po stanovanju, da se vonja povsod. Čeprav sem čistilo zlila v odtok seveda smrad iz odtoka in takoj izginil. Vonj čistila je sicer malce prekril neprijetne vonjave, ampak ne povsem. Seveda sem takoj odprla okna, da je bilo vseeno malce bolje. Prižgala sem tudi dišeče palčke in se sprijaznila s tem, da bom po vsej verjetnosti morala potrpeti današnji dan v teh neprijetnih vonjavah. Včasih mora človek vseeno malce potrpeti, ko se zgodijo kakšne nepredvidljive situacije.

Ponovno se rešuje smrad iz odtoka v kopalnici

Na srečo je vseeno čistilo začelo zelo hitro delovati in popoldan sem že lahko splaknila čistilo ter ponovno v odtok nalila še eno merico, da se čiščenje res zelo dobro opravi. Malce me je vseeno skrbelo, da ne bo ena runda dovolj, glede na to, da je smrad iz odtoka tako močan. Seveda sem čiščenje pozabila delati, ker mi je zmanjkalo čistila in, ker sem tolikokrat pozabila kupiti novega Potem so pa enostavno mislil meseci in smrad iz odtoka se je pojavil kot posledica tega.