Po tem, ko sem bila tako zelo navdušena, da je sedanja moda tako zelo obetavna sem si rezervirala malce več denarja za to, da bom lahko opravila kakšno bolj konkretno nakupovanje. Ne le, da sem odkrila veliko prijetnih modnih kosov v najljubši trgovini tudi v drugih trgovinah, so me oblačila zelo navdušila. Pa iskreno imam kar nekaj strahu pred tem, da bo moda v naslednjih kolekcijah imela podoben pridih kakor vse prejšnje, imam v mislih, da bi bilo dobro, da nakupim, kakšen kos oblačila več.

Upam, da se ne bo več pripetilo to, da ne bom več našla nobenega kosa oblačil v trgovinah zase, ker bo moda takšna, da mi ne bo všeč. Res je bilo neprijetno in res nisem več vedela, kaj naj naredim, da bom lahko oblečena tako, kot bi mi bilo všeč. Vse kose, ki sem jih kupila, sem predelovala, da sem bila vsaj malce bolj zadovoljna, ampak nikoli povsem. Tole, kar je sedaj videti, mi je končno dalo malce upanja, ampak vseeno pa ne na dolgi rok. Ampak lahko, da se bo sedaj moda spremenila v pravo smer, saj tako ali tako ne more biti vedno enaka. Lahko, pa da nisem bila edina, ki je imela takšne težave pri izbiri, in jim je prodaja padla, pa so morali začeti s s spreminjanjem. V vsakem primeru sem jaz trenutno zelo zadovoljna.

Po tem, ko sem imela dan za nakupovanje, sem se z ne vem kolikimi vrečami odpravila domov. Bila sem res navdušena nad tem, da bom lahko končno popolnoma osvežila celotno garderobo in da bom lahko kar nekaj časa zelo navdušena vsako jutro, ko bom izbirala oblačila, ki jih bom imela tisti dan. Takšne malenkosti resnično štejejo v življenju. Če je človek zadovoljen z videzom, potem je vse mnogo lažje. In tokratna moda meni vsekakor omogoča točno to.