Po dveh letih nore discipline sem se odločila, da bom na vseh področjih naredila zelo veliko sprememb. Zato sem bo moja disciplina začela komaj novembra. Takrat se bodo začele vaje solo petja, ki jih imam že rezervirane in po tem se bodo začele tudi ostale stvari. Sedaj se bom posvetila temu, da bom iz tega, kar znam, naredila nekaj. Kaj točno še ne vem. Morda pravzaprav nič ne bo nastalo, ampak že samo to, da imam končno spet popolno svobodo, da lahko karkoli naredim, mi zelo odgovarja. Tega v zadnjih dveh letih nisem imela. Res je bilo vse tako noro natrpano, da sem od jutra do večera delala po rutinskem urniku. Sem pa vsekakor naredila zelo velik razvoj na vseh področjih. 

Letos bo solo petje malce premaknjeno

Imela sem cilj, šele sedaj pa vidim, da nisem popolnoma verjela, da ga lahko uresničim. Sedaj, ko sem že zelo blizu temu, pa vidim kako sem živela le v sanjah, za katere si nisem predstavljala, da bodo postale resničnost. Ampak so. Sedaj so vedno bližje in moje znanje je vedno širše.

Zagotovo si pa moram sedaj vzeti čas zase, da sebe postavim v neko vlogo iz vsega tega znanja, da bom vedela, v katero smer moram sedaj. Ta trenutek se zdi se mi ne sanja najbolj, kaj hočem. Sem vedela, kaj hočem, dokler nisem prišla do sem sedaj se mi pa odpira še mnogo več možnosti. Morda je ravno to sedaj krivo, da sem malce neodločna glede glasbe, ki bi jo ustvarjala. Ampak me ne skrbi. Vse se bo uskladilo tako, da bo prav, pa tudi če se ta trenutek ne zdi ravno tako.