Nikakor nisem mogla priti k sebi. Posvetovala sem se z različnimi ljudmi in nihče mi ni znal pomagati. Moja kri je bila v mejah normale, jaz pa sem bila kot cunja. Tako sem še naprej iskala, kaj bi mi pomagalo, da se moje zdravje izboljša. Tako živeti nisem hotela. Pa sem se srečala z besedo Biobran. Sprva sem seveda pomislila, da spet ena prodajna muha, kjer ljudje prodajajo prehranske dodatke, da zaslužijo. Ko pa sem se poglobila v to, sem videla, da je Biobran nekaj posebnega, kajti bilo je govora o celicah. Tako sem se odločila, da Biobran kupim, naredim 3 mesečno kuro, imam zdravo prehrano in telovadim. 

Trimesečna kura in Biobran

To zame ni bilo enostavno, ker sem bila brez moči, roke so šle po svoje, noge so bile mehke in imela sem omotico. Ja in nihče me ni jemal resno. Resnično sem bila boga. Tako sem se odločila, da moram zase poskrbeti sama, kajti nihče drug ne bo poskrbel zame, če ne bom sama. rečem samo hvala sama sebi, ker sem se rešila vseh težav in sem končno ponovno zaživela. Kako srečna sem bila, da je Biobran prišel pred moje oči in da sem verjela vanj, da sem ga kupila. 

Danes medicina za te ljudi, ki jim na krvi ne kaže nič ni dobra, ker te enostavno pustijo. Moraš biti močan in poskrbeti sam zase. Jaz sem na koncu tega pisala na Biobran in se jim zahvalila, ker imajo tako dober produkt. Bili so veseli moje pohvale in predvsem tega, da mi je Biobran pomagal. Vsake povratne informacije so veseli, ker jim je pomembno, da Biobran deluje in da ni samo še eden izmed izdelkov, ko je na policah zaradi prodaje.