Sedaj sem nekaj časa imela umetne trepalnice, tako zelo sem se navadila, da si enostavno nisem več predstavljala, da bi bila brez njih. Tokrat, mi je kozmetičarka predlaga serum za rast trepalnic in da bi bilo dobro, da naredim malo pavze in sem kakšen mesec brez umetnih trepalnic. Seveda sem jo poslušala, tako mi je dala umetne trepalnice dol in jaz sem odšla domov. Imela sem serum za rast trepalnic, da bi se moje trepalnice, čim prej opomogle.

Vse lepo in prav, dokler se jaz nisem pogledala v ogledalo in videla, da so moje trepalnice res uboge. Imela sem redke, tanke in kratke. Tako sem si mazala serum za rast trepalnic čisto vsak dan, a nisem se mogla navaditi na takšne kratke, neopazne trepalnice. Reševala sem z maskaro, ki se ji jo vedno nanesla preveč, ker nisem znala nehati, saj sem pogrešala umetne trepalnice.

Potem pa je prišlo po vabilo na službeno zabavo. Ker meni serum za rast trepalnic še seveda ni pomagal, ker je preteklo premalo časa, nisem vedela, kaj naj naredim, ker sem si želela na zabavo z lepimi in dolgimi trepalnicami. Seveda sem poklicala kozmetičarko in se naročila na termin. Ko sem prišla do nje, se mi je samo nasmejala in me popolnoma razumela. Tako sem si ponovno naredila umetne trepalnice, serum za rast trepalnic, pa sem uporabljala še naprej.

Odločitev je padla, jaz brez umetnih trepalnic ne morem, tako sem kombinirala, da sem si dala umetne trepalnice, za svoje pa sem skrbela tako, da sem uporabljala serum za rast trepalnic. Sedaj pa bo, kar bo, jaz tako kratkih trepalnic ne bom imela. Videz z dolgimi gostimi trepalnicami mi je všeč, pa če bom, zato imela svoje slabe, pač bom. Tako sem se odločila, serum za rast trepalnic pa bom vsekakor uporabljala vsak dan.