Že kar nekaj časa smo imeli sedaj doma namen urediti naš vrt. Ta je bil sedaj že nekaj let zanemarjen, tako da je bila potrebno popolna prenova. Na vrtu pa smo želeli posaditi predvsem rože, tako da bi malo popestrili izgled naše hiše. Poleg tega pa je bil potreben tudi nakup nekaj zelenja oziroma rož, za naše stanovanje, saj je tudi na okenskih policah tega malo primanjkovalo. Zato pa smo začeli iskati kakšno vrtnarstvo, kjer bi lahko našli vse, kar potrebujemo. Tako pa smo zasledili vrtnarstvo Pori, ter se odločili, da se bomo odpravili tja, ter pogledali, če imajo to kar potrebujemo.

Ko pa smo prispeli tja, pa smo bili presenečeni na to, kaj vse so imeli na voljo. Imeli so praktično vse, po kar smo prišli, tako da nas je čakal en daljši obhod, tako da bi videli, kar bi nam bilo najbolj všeč.

Vrtnarstvo Pori nam je zagotovilo vse rože ki smo jih potrebovali

Začeli pa smo iskati najbolj barvite rože, tako da bi kar se da popestrili naš vrt. Vrtnarstvo Pori pa je imelo na voljo tudi tlakovce, s katerimi bi lahko ogradili naš vrt, tako da bi ustvarili neko navidezno mejo vrta. Poleg tega pa so imeli tudi na voljo tudi zemljo za rože, kar je bilo potrebno tudi kupiti, da bi lahko rože rasle kar se da dobro in barvito.

Tako pa smo našli vse potrebno, tako da nas je vrtnarstvo Pori res presenetilo v pozitivni luči, saj smo si sprva mislili, da bo potrebno obiskati nekoliko več vrtnarstev.  Vseeno pa smo se rabili še enkrat vrniti, saj smo bili tako zbegani, da smo povsem pozabili na nakup rož za stanovanje. Tako smovzeli na hitro še nekaj zelenja, ki je bilo že v okrasnih lončkih, tako da ni bilo potrebe po nakupu še tega.

Od sedaj naprej vemo, da bo vrtnarstvo Pori naša prva izbira za rože, saj imajo vse, kar si lahko človek zamisli.