Medtem ko nevesta izbira poročno obleko, v kateri si želi počutiti kot princeska, je izbiranje poročnih prstanov prav tako ena od verjetno najbolj vznemirljivih doživetij. Poročni prstani so namreč na sploh simbol ljubezni pa tudi zaobljube.

V zadnjem času prevladujejo predvsem takšni poročni prstani, ki nosijo prečudovite diamante. Še vedno pa je prisoten trend minimalizma – manj je torej več.

Prstani iz belega in rdečega zlata

Poročni prstani v belem zlatu zagotovo še vedno narekujejo trende. Še posebej tisti, ki so v kombinaciji z rdečim oziroma rožnatim zlatom. Za toplo rožnato zlato je značilno, da daje velik pridih topline ter romantike. Prav tako se takšni prstani tudi zelo lepo zlijejo s kožo. Rdeče zlato tako velja za idealno kombinacijo prstanov za nekoliko bolj moderne pare.

Nakit z videzom drobnih zrnc

Pri izbiri prstanov za poroko je še vedno precej v ospredju tudi tako imenovani vintage pridih. Na voljo so prav posebne kolekcije nakita z zanimivo obdelavo, ki pričara videz drobnih zrnc. V tem primeru so lahko ženski prstani nekoliko ožji, moški pa širši.

In čeprav so v ospredju večinoma večni diamanti, neveste lahko izbirajo tudi med drugimi barvnimi kamni. Na voljo so na primer zeleni smaragdi, kraljevo modri safirji, osupljivo rdeči rubini ali pa črni diamanti. Primerni pa so zlasti za tiste neveste, ki želijo nekoliko bolj izstopati.

Kje lahko naročite poročna prstana

Pri nas je kar nekaj odličnih ponudnikov, kjer so vam na voljo poročni prstani po meri. Njihovo ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani, kjer lahko izbirate med najrazličnejšimi variantami. Nato se s podjetjem povežete, ga obiščete še v živo in skupaj s strokovnjaki pomenite o vrsti poročnega prstana.

Koliko boste plačali za izbrana poročna prstana, izdelana po meri, pa je zlasti odvisno od materiala in seveda od vseh možnih dodatkov. Cena je seveda praviloma določena že vnaprej.