Moj prvi avto je bil Hyundai

Sedaj sem imel v lasti izpit za avto, kakšno slabo leto dni, kar pa je pomenilo, da je končno napočil čas, da sem si kupil svoj avto, ter sem tako lahko nehal “težiti” staršem, če bi mi lahko vedno posodili avto. Zato pa sem začel iskati razne ponudbe avtomobilov, ki bi mi ustrezale, saj sem imel določen limit denarja, ki sem ga želel zapraviti na avtu. Sem pa zato tudi eno leto delal, da sem lahko prihranil zadosti denarja za avto.

Tako pa sem se zelo zanimal za avtomobil znamke Hyundai. To pa zato, ker sem našel kar nekaj zelo dobri ponudb za Hyundai i20. Ta model avtomobila pa mi je bil zelo všeč, saj sem se tudi v avto šoli vozil, oziroma učil voziti z avtom Hyundai i20. 

Tako pa sem na spletu našel zelo dobro ponudbo za Hyundai i20, ki je bil letnik 2016, tako da sem se po premisleku in pa pogovoru s starši, na koncu le odločil, da si bom ta avtomobil res kupil.

No tako pa sem končno imel čisto svoj avto, na kar pa sem bil zelo navdušen. To pa zato, ker mi je to dajalo določeno svobodo, saj sem se sedaj lahko odpravil kamorkoli sem se želel. Tako pa sem s tem svojim Hyundai i20 že zelo hitro naredil kar nekaj kilometrov. To pa zato, ker je bilo takrat, ko sem ga kupil, ravno poletje, kar pa je pomenilo, da sem se kar nekajkrat odpravil na morje, kjer pa se mi je nabralo kar nekaj kilometrov.

Prav tako pa mi je nakup avta omogočil, da sem se lahko kar nekajkrat odpravil na faks z avtom, kar mi je prihranilo kar nekaj časa, saj nisem rabil čakati na javni prevoz, oziroma na vlak, saj sem imel določene ure, kar slabe povezave z domom preko vlaka.